Omul de afaceri Dan Ioniță a fost supus întrebărilor de către fanii săi. Acesta a oferit răspunsuri la întrebările referitoare la viitorul copil.

Dan Ioniță a împărtășit câteva stories-uri pe Instagram în care a răspuns la cele mai frecvente întrebări ale fanilor săi.

Cei interesați au dorit să afle când este estimat să se nască copilul:

„La noi este preconizat în luna mai, dar când exact, la început sau la sfârșit, vom vedea când va decide bebelușul”, a explicat Cristina.

Artur, fiul mai mare al lui Dan Ioniță, a fost întrebat dacă este fericit că va avea un frățior, iar el a răspuns afirmativ: „DA”.

„Ați decis deja ce nume veți da bebelușului?”, este una dintre cele mai frecvente întrebări.

„Am găsit nume pentru bebe, însă toți trei avem preferințe diferite. Eu vreau să-l numesc Ștefănel, Artur preferă Maxim, iar Cristina va dezvălui numele bebelușului când acesta se va naște. Deci, avem opțiuni de nume pentru copil, dar fiecare dintre noi are preferința sa, și nu știm încă care va fi ales”, a menționat Dan Ioniță.

Dan Ioniță este un blogger și om de afaceri din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 361 de mii de urmăritori. El este într-o relație de aproape un an cu iubita sa Cristina, cu care urmează să aibă un băiat, având și un fiu mai mare din prima căsătorie, pe nume Artur, în vârstă de 7 ani.

Distribuie articolul: