Bassam Dabbas, naș de botez, a orchestrat o festivitate de excepție, angajând cel mai renumit hairstylist din România și cheltuind aproximativ 30.000 de euro pentru a acoperi toate detaliile evenimentului.

Un videoclip de la botezul în care Bassam Dabbas a oficiat ceremonia a devenit viral pe TikTok, captivând atenția a 4 milioane de privitori. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din București, unde cei doi bebeluși gemeni au primit botezul. Nașii au atras atenția cu ținutele lor, provocând curiozitatea privitorilor cu privire la identitatea lor.

Actori de Hollywood”, „Prea frumoși”, „Sunteți superbi”, „Eleganță, frumusețe, lux”, „Doamne, sunt singura care nu-i cunoaște?”

Nu au lipsit nici criticile: „Ce desene animate !”, „Opulență”, „Mare fiță,mare talent!”, „Îmi plac pantalonii, boss”, „Băă, pe ce lume traiesc mă ăștia?”,„Doamne ferește și apără”

Invitat în cadrul unei emisiuni de divertisment, Bassam Dabbas a povestit că a acceptat cu mare bucurie să fie naș pentru copiii unui cuplu cu care lucrează împreună. El a mai menționat că fata care a fost nașă este, de asemenea, colega lui. Hairstylist-ul s-a ocupat de organizarea evenimentului, care a avut loc la Salonul Royal Hall din nordul capitalei. La bisercă, invitații au avut un dress code, să fie îmbrăcați în alb.

„Părinții lor sunt colegii mei. Eu i-am crescut și a fost dorința mea să fiu naș pentru copiii lor.
Am zis că dacă eu o să fiu naș, trebuie să știu tot. Am ținut foarte mult la muzică, la mâncare, la băuturi”.

Distribuie articolul: