Tânăra artistă Andreea Bostanica, cunoscută și drept regina TikTok-ului din Moldova, atrage atenția în Dubai, unde își petrece vacanța de iarnă alături de mama sa. Ea se plimbă pe străzi în diverse ținute, uneori în haine musulmane, alteori în outfit-uri îndrăznețe care evidențiază silueta.

Recent, tânăra a început să surprindă reacțiile trecătorilor când o zăresc. În primul episod, Andreea s-a plimbat prin mall îmbrăcată în haine musulmane, iar în cel de-al doilea, a strălucit într-o rochie roz cu bretele și decupaj în zona bustului, prin Dubai Miracle Garden.

Indiferent de situație, reacțiile au fost asemănătoare: bărbații îi urmăreau cu admirație privirile, chiar și atunci când erau însoțiți de alte femei, o studiau de sus până jos, dar nu îndrăzneau să se apropie. Femeile nu au privit-o fără o doză de scepticism. Singura care s-a apropiat de cântăreață a fost o fetiță, care pare să o fi recunoscut și cu care Andreea a pozat în fotografii.

Primul clip video a strâns deja peste 12 milioane de vizualizări în doar trei zile. Comentariile curg abundent, iar cineva a făcut chiar o glumă întrebându-se: “Cum de n-a fost arestată?”.

Tânăra artistă și-a finalizat studiile liceale în Republica Moldova în vara anului 2023. Au circulat zvonuri că nu ar fi promovat examenul de Bacalaureat, însă Andreea Bostanica a infirmat această speculație. Deși s-a mutat în București, nu s-a înscris la nicio facultate.

 

Distribuie articolul: