Este una dintre cele mai cunoscute vedete la nivel mondial şi are milioane de fani în întreaga lume. Însă Victoria Beckham trece prin momente dificile şi a decis să facă totul public.

Soţia lui David Beckham a anunţat recent că suferă de dislexie, dezvăluind totodată că şi copiii ei au moştenit această boală, notează okmagazine.ro.

Dislexia este o deficienţă de învăţare care împiedică dezvoltarea capacităţii de a citi, scrie și chiar a vorbi și este cea mai frecventă dizabilitate a învățării de care suferă copiii, persistând de-a lungul vieții. Copiilor care au dislexie le este greu să învețe să citească deși merg la școală, au cel puțin un nivel mediu de inteligență și li se oferă oportunități adecvate de învățare. Potrivit publicației desprecopii.ro, această afecțiune este cauzata de un defect al capacității creierului de a traduce îmaginile primite de la ochi sau de la urechi in limbaj inteligibil, fără a duce la probleme de vedere sau de auz.

Victoria Beckham suferă de o boală incredibilă! Nu se poate trata, iar copiii ei au moştenit-o

Informaţia a fost oferită iniţial de jurnaliştii de la Financial Times, iar presa din Marea Britanie, printre care şi The Mirror, a anunţat că dislexia poate fi ameliorată, adaptând metodele de predare pentru persoanele în cauză.

Cine ar fi crezut că această femeie de succes, atât de pricepută în afaceri suferă de dislexie! Victoria Beckham este un adevărat exemplu pentru cei care sunt pe cale să renunțe la visele lor din cauza problemelor cu care se confruntă. Chiar și atunci când nu poți citi, scrie sau vorbi, poți deveni ceea ce-ți dorești!

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Victoria Beckham încalcă regulile stilistice! Lenjerie albă și bluză neagră transparentă (Foto)