După ce a fost aspru criticată pentru apariția ei de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, Victoria Beckham lămurește lucrurile. 

Toată lumea a observat apariția Victoriei, soția fotbalistului David Beckham, de la capela St George, acolo unde sâmbăta trecută a avut loc nunta regală.

Victoria Beckham a fost criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la marele eveniment, o rochie neagră, sobră și o pălărie cu o plasă neagră, singura pata de culoare fiind pantofii ei roșii.

Ținuta Victoriei Beckham a fost comparată în mediul online cu una pentru înmormântare. Nici atitudinea vedetei nu a ajutat la impresia pe care a lăsat-o lumii, având o stare generală de irascibilitate și supărare vizibile.

Presa din străinătate a notat cămotivul pentru care Victoria a fost vizibil supărată ar fi fost chiar David Beckham. Fostul fotbalist s-ar fi întâlnit cu o seară înainte de un eveniment cu o tânără, lucru care nu i-ar fi căzut deloc bine fostei membre a trupei Spice Girls.

Într-un final, Victoria Beckham a vorbit despre criticile apărute în presă, declarând că nu a fost deloc nefericită, ci ușurată, potrivit mirror.co.uk..“Sincer, a fost așa o ușurare să nu fiu însărcinată și să am o burtă uriașă la nunta regală încât a fost o bucurie să pot să aleg să port ce mi-am dorit”, a declarat Victoria pentru ziarul britanic Evening Standard.

În 2011, atunci când a avut loc nunta Prințului William cu Kate Middleton, Victoria Beckham era însărcinată cu Harper.

 

Citește și: Ipostază incendiară cu Meghan Markle! Aceste ar fi pozele din cauza cărora Regina nu și-ar fi dorit ca actriță să se mărite cu Harry

Distribuie articolul: