Așa cum ne-am obișnuit deja, faimosul designer a renunțat la petrecerile de fițe și, și-a sărbătorit ziua de naștere în sânul familiei. Victoria Beckham a avut parte de o surpriză frumoasă din partea celor dragi.

Victoria Beckham, născută pe 17 aprilie 1974, a preferat să-și sărbătorească aniversarea într-un cadru restrâns, alături de familia sa. Dis-de-dimineață, soțul său a surprins-o făcându-i o poză „la trezire” și distribuind-o pe Instagram. Nemachiată și cu părul răvășit, Posh-Spice a fost felicitată de David și copiii lor tocmai la 6 dimineața! (Cine vrea să se trezească atât de devreme de ziua sa? 🤪)

Ulterior, cu toții au luat micul dejun într-o cafenea, unde întreaga familie i-a cântat „La mulți ani!, în loc de tort primind un donut. Mai apoi fiecare a avut ocazia să creeze o înghețată pe care a inscripționat câte un mesaj drăguț.

În această zi specială, designerul a primit numeroase buchete de flori și urări din partea prietenilor  și un cadou special din partea micuței Harper – o păpușă îmbrăcată în stilul mamei sale celebre.

Fotbalistul s-a remarcat printr-un gest romantic și i-a transmis un mesaj scris de mână: „La mulți ani, Victoria! Cu dragoste, David”

Seara a fost marcată printr-o cină de familie, la care a fost prezentă și iubita fiului mai mare,  Brooklyn.

Sursa: Instagram.com