A devenit prințesă în 2011, iar la ai săi 41 de ani este deja o victimă a operaţiilor estetice. Prințesa Charlene a primit o poreclă, deloc flatantă.

Prinţesa Charlene de Monaco, soţia suveranului din acest principat, nu mai seamănă deloc cu acea fostă înotătoare sud-africană, care devenea prinţesă în anul 2011.

Ei bine, la Grand Prix-ul de Formula 1 care a avut loc de curând la Monaco, Prinţesa Charlene a uimit audienţa cu fizionomia ei umflată de fillere şi cu zâmbetul care părea mai mult o grimasă, lucru care i-a făcut pe unii jurnalişti s-o eticheteze cu titulatura de Joker Face, notează okmagazine.ro.

Chirurgul estetician american Dave E David explică că acest efect inestetic se datorează faptului că fillerele nu au fost plasate cum trebuie, prea multe fiind injectate în colţurile gurii.

În plus, acelaşi Dr. David este de părere că prinţesa a apelat şi la intervenţiile cu Botox, susţinând şi că nasul ei arată diferit.

E păcat că Charlene a dezvoltat această dependenţă de chirurgia estetică pentru că, după cu vedeţi, efectul este invers celui scontat. Foto jos: Charlene în 2011, pe când faţa ei era încă naturală.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: