După ce și-a acuzat de fraudă și i-a dat în judecată pe foștii săi manageri pentru a-și recupera o parte din avere, Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu ei.

Potrivit okmagazine.ro, la sfârșitul lunii iunie, actorul afirma că urmează să se judece cu persoanele care i-au gestionat averea și care îl consiliau, deoarece ei sunt de vină că el a ajuns la faliment. Depp declara că le va cere 25 de milioane de dolari. „Dacă trebuia să semnez acte, le semnam fără să le citesc. Nu stăteam să văd ce fac ei, pentru că am încredere în oameni“, declara Johnny Depp în revista Rolling Stone.

Acum, presa internațională notează că actorul a ajuns la un acord cu cei de la The Management Group, care îi vor plăti lui Depp daune în valoare de 25 de milioane de dolari, pentru a nu mai continua procesul. Suma este chiar cea cerută de actor, însă nu se știe cine va plăti datoriile pe care Johnny Depp le are la statul american și care se ridică la aproximativ 6 milioane de dolari.

„Johnny Depp este încântat că a ajuns la un acord cu foștii săi manageri, pe care i-a dat în judecată în luna ianuarie a anului 2017. Această decizie arată că Johnny Depp ține la reputația lui și că a avut dreptate cu tot ce a spus“, a spus un apropiat de-al artistului.

Potrivit presei internaționale, toate clauzele din înțelegere sunt confidențiale, iar niciuna dintre părți nu vrea să ofere mai multe detalii.

Sursa foto: Google.com

Distribuie articolul: