Prezentatoarea Veronica Ghimp trăiește clipe unice astăzi. Tânăra a spus „Da!” în fața altarului alături de mirele ei, Dumitru Deineco.

Nunta are loc în aceste clipe într-un restaurant din Chișinău, unde s-au adunat cele mai apropiate persoane ca să le spună „casă de piatră”. Veronica, minimalistă fiind în stilul său vestimentar, a ales pentru una dintre cele mai importante zile din viața ei o ținută în același stil. Mireasa a ales o rochie de tip A-line, cu partea de sus declarată în dantelă. 
_-vr9ehOKaIVeronica Ghimp este prezentatoare la postul de televiziune Publika TV. În luna iulie a anului curent, vedeta a fost cerută în căsătorie de către Dumitru. 

Acum câteva luni, Veronica a fost protagonista unui pictorial pentru Revista noastră, unde a declarat că iubitul ei, Dumitru este a 8-a minune a lumii.

Vreau iubire pe viață! Nu de 3, 2 ani sau ce termeni mai dau „savanții” acestui sentiment. Vreau iubire și emoție pe viață!

Nu există un stereotip, un etalon sau un șablon. Iubirea se manifestă la fiecare diferit. Relațiile sunt toate diferite, cu specificul lor. Important e ca iubirea să fie reciprocă. Doar asta contează. Să nu calculăm cine din cei doi iubește mai mult. Ori iubești, ori nu iubești!

 

Distribuie articolul: