Ieri Konstantin Meladze și-a sărbătorit ziua lui de naștere, acesta a împlinit 56 de ani. Cu toate acestea, internauții au observat un lucru straniu, Vera Brezhneva, soția acestuia, nu i-a lăsat nici un mesaj de felicitare pe pagina ei de Instagram. 

În contextul în care vedetele obișnuiesc să facă postări pe paginile lor de Instagram, în semn de felicitare pentru cei apropiați, faptul că vera Brezhneva nu și-a felicitat soțul a părut cel puțin, straniu.

Iată că astăzi, Vera a făcut o postare în care și-a liniștit fanii, dar a și oferit o explicație pentru lipsa unei felicitări făcute pe Instagram pentru soțul ei.

„Astăzi prietenii mi-au transmis câteva articole cu referință la faptul că nu mi-am felicitat soțul pe Instagram…mi-aș dori să vă întreb, oameni, chiar credeți că trebui să felicit bărbatul alături de care trăiesc pe pagina de Instagram?? Chiar credeți că o poză plasată pe rețelele de socializare este un indicator al dragostei, al unei vieți comune și al fericirii?))) Sau poate credeți că tot ce vedeți în Instagram este adevărat?? Astăzi am avut parte de o zi fericită fără rețele sociale. Alături de cel care-și sărbătorește ziua de naștere. Felicitându-l personal”, a scris Vera.

Se pare că Verei nu-i place să-și afișeze foarte des viața personală pe rețelele sociale, preferând să o facă publică decât foarte rar.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Люди, любите друг друга ❤️

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)