Vera Brejneva rareori când vorbește despre relația sa cu soțul ei, Konstantin Meladze, dar iată că a făcut recent o excepție pentru un canal de pe youtube. În interviu artista a mai vorbit și despre zvonurile de infidelitate a soțului său. 

Din spusele artistei, se pare că aceasta nu a acceptat din prima să se căsătorească cu Meladze. Vera a mai adăugat că închide ochii la multe dintre defectele soțului ei.

„E dificil cu geniile sau cu oamenii care au obținut ceva în viață. În acest moment avem parte de înțelegere și încredere reciprocă. Din cauză că ne vedem rar, fiecare întâlnire a noastră este una foarte așteptată”, a povestit artista.

Cu trecea anilor am înțeles că dacă un om nu vrea să schimbe ceva la el, atunci nu va schimba nici în ruptul capului. De exemplu Kostea nu zboară cu avionul. La început eram foarte deranjată de acest lucru și credeam că pot schimba asta, dar mai apoi am înțeles că nu pot face nimic în această privință. Așa că mi-a rămas doar să fiu furioasă pe el sau să accept asta, desigur am acceptat că soțul meu nu vrea să zboare cu avionul și acum de foarte multe ori călătorim cu mașina. 

În interviu Vera a comentat și zvonurile despre presupusa aventură a lui Meladze cu fosta componentă a trupei VIA Gra, Erika Gerceg: „Citesc știrile și mă minunez încă o dată de câte poate face soțul meu. El reușește să muncească la birou, să gestioneze 5 proiecte, să fie mentor la „Vocea”, să scrie piese noi, să filmeze clipuri, să aibă grijă de copii, de fratele și sora lui, de părinți, de nepoți, să aibă grijă de mine și să fie la curent cu tot ce ține de viața mea și din spusele presei să aibă și o aventură cu Erika, chiar bravo, vă mulțumesc că mi-ați deschis ochii, a spus Vera amuzată.

Distribuie articolul: