Se pare că, în cazul acestor vedete cariera a fost o bună perioadă prioritatea principală. Vezi mai jos lista de vedete care au devenit pentru prima oară mame, abia după 40 de ani.

Geena Davis, câştigătoarea premiului Oscar, a avut primul copil când avea 46 de ani. Ea a născut o fetiţă, Alizeh. Doi ani mai târziu au venit pe lume gemenii Kian şi Kaais.

Susan Sarandon a adus-o pe lume pe Eva Maurri când avea 42 de ani, iar trei ani mai târziu a devenit mama a doi băieţi, Jack şi Miles.

Halle Berry a devenit mamă pentru a doua oară când avea 47 de ani. Ea a născut un băiat, Maceo Robert, când era căsătorită cu Olivier Martinez.

Salma Hayek avea 40 de ani când în viaţa ei a aparut Valentina Paloma. Vedeta şi-a cunoscut actualul soţ la o gală organizată în Palatul Grassi din Veneţia. François-Henri Pinault avea 44 de ani şi era CEO-ul companiei Kering. Cei doi s-au logodit când Salma anunţase sarcina.

Kim Basinger şi soţul ei, Alek Baldwin, au avut primul copil când actriţa avea 41 de ani. Fetiţa a fost botezată Ireland.

Brooke Shields a avut-o pe Grier când avea 41 de ani. Actrița a suferit de o formă gravă de depresie în 2003, după naşterea celei de a doua fiice, Rowan. Actriţa avea viziuni în care îi făcea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. „Îmi simţeam picioarele tot mai slăbite. Am plâns toată ziua şi am crezut că am făcut cea mai gravă greşeală din viaţa mea’’, mărturisea Shields.

Celine Dion, câştigătoarea premiului Grammy, i-a născut pe gemenii Eddy şi Nelson după ani în care s-a luptat să rămână însărcinată şi a facut numeroase fertilizări în vitro.

Helen Hunt şi-a împlinit visul de a fi mamă la 40 de ani. Actriţa a adus-o pe lume pe Makena Lei.

Mariah Carey i-a avut pe Moroccan şi Monroe când avea 42 de ani.

Eva Longoria a devenit mamă pentru prima dată când avea 43 de ani. Băieţelul a primit numele Santiago Enrique.

Meryl Streep a devenit mamă pentru a patra oară la 41 de ani. Luis a întregit bucuria familiei.

Sursa: Okmagazine.ro

Distribuie articolul: