Pe 25 noiembrie, statele lumii au celebrat Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței, care va fi sărbătorită timp de 16 zile. Mesajul campaniei a sensibilizat și vedetele internaționale. Despre cine vorbim, aflați mai jos.

În semn se solidaritate, mai multe vedete străine au publicat, pe rețelele sociale, fotografii cu sine și insigna anti-violență, concepută acum un an de către designerul Stella McCartney.

stella-whiteribbon-large

Broșa a fost concepută pentru a spori vizibilitatea campaniei anti-violență. Accesoriile au fost fabricate în ediție limitată, pentru a fi distribuite în circa 41 de țări ale lumii, asta însemnând peste 800 de buticuri cu vestimentație semnată de branduri de lux, precum Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Stella McCartney, Boucheron, Dodo, Pomellato și Qeelin.

Printre vedetele care și-au afișat, ieri, insigna, se numără David Beckham, Gwyneth Paltrow, Liv Tyler, Léa Seydoux și chiar celebrul creator de modă. Karl Lagerfeld.

Pe rețelele sociale a luat naștere, astfel, un adevărat manifest regăsit cu hastagul #BeHerVoice, în care s-au regăsit și Taylor Swift, Cara Delevingne, Harry Styles și chiar Paul McCartney – tatăl Stellei.

Foto: Instagram, telegraph.co.uk

Distribuie articolul: