Vasile are o relație cu totul specială cu băieții săi. După ce s-a despărțit de mama lor, nu mai reușește să petreacă cu micuții atâta timp cât și-ar dori, iar fiecare revedere este o adevărată sărbătoare.

Cristina Bolboceanu, fosta soție a interpretului este stabilită în Turcia, iar dat fiind faptul că cei doi copii sunt alături de mama lor, artistul, care locuiește la Chișinău, nu petrece atâta timp cât și-ar dori cu ei. Astfel, fiecare revedere este o adevărată sărbătoare pentru acesta. Recent, artistul a publicat o fotografie în care își ține cu tandrețe în brațe copiii.

Vasile Macovei a ținut să-și exprime dragostea ce le-o poartă micuților, printr-un mesaj emoționant: „Îmi iubesc copiii și niciodată nu am ascuns faptul că am copii, dar în același timp, mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre ei, când nu-mi sunt alături. Nu-mi pasă de obstacolele create care îi îndepărtează de mine și de educația care o au împotriva mea. În trei suntem o forță! E vorba de timp, iar eu voi fi alături de voi doi, indiferent de consecințe. Nu sunt Dumnezeu să pot zbura, sau să pot face minuni, doar un lucru știu, nimeni nu va putea să mă oprească să vă fiu alături și să vă iubesc! ……. 🖤🖤 @damian @dominic #lovemylions”

Atât Damian, fiul mai mare care a împlinit anul acesta trei anișori, cât și Dominic, mezinul ce are deja un anișor s-au născut sub același semn zodiacal, iar Vasile Macovei este mai mult decât fericit să fie tată de Lei. Nu putem să nu remarcăm că băieții artistului i-au împrumutat trăsăturile și îi seamănă leit.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Vasile Macovei, în brațele unei brunete focoase. Cine este noua iubită a artistului (Foto)