Chiar dacă pandemia i-a privat pe copii de sejururi la taberele de odihnă, aceștia vor avea posibilitatea să petreacă timpul cu semenii lor… doar că online. Primăria Municipiului Chișinău anunță despre lansarea unei inițiative în acest sens.

„Fiind organizate de către instituțiile de învățământ extrașcolar din municipiul Chișinău, taberele de vară în acest an vin cu oferte atractive pentru fiecare copil. Vor activa în regim online pe parcursul lunii iunie 2020 și așteaptă toți copiii dornici să-și valorifice talentul, creativitatea, îndemânarea și măiestria în cadrul atelierelor de lucru pregătite de organizatori”, a menționat Direcția Generală Educație, Tineret și Sport.

Înainte de înregistrare, părinții sunt îndemnați să studieze conceptul fiecărei tabere, orarul de activitate al acestora și oferta educațională pe care o propun.

„Este vorba de tabere cu activități organizate la distanță pentru luna iunie curent. Ateliere virtuale vor fi propuse de 11 instituții de învățământ extrașcolar. Părinții și copiii din municipiu vor putea selecta, dintr-o gamă largă, activitatea propusă și vor putea, astfel, împreună cu organizatorii, să valorifice talentul, creativitatea, îndemânarea și măiestria”, a scris pe Facebook primarul capitalei.

Oferta este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între cinci și 16 ani.