E una dintre interpretele ruse care are mare grijă la felul cum arată și încearcă să nu își dezamăgească niciodată fanii. Ba din contra, în inspiră prin voința și determinarea sa. Vorbim depre Valerya, cea care de curând a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat.


De fapt, nu este nimic ieșit din comun. Interpreta practică intens sportul, în special yoga. Așa a fost surprinsă și de curând, într-o imagine pe care a și postat-o pe contul său de Instagram, iar urmăritorii au fost de-a dreptul surprinși de modul în care arată. Și asta pentru că Valerya a pozat în constum de baie.

Surse din presa rusă scriau anterior că vedeta are 58 de kilograme și o înălține de 1,68 metri. Nu știm cât cântărește aceasta acum, cert este că parametrii sunt exact ca ai unei adolescente.

Cât despre îngrijirea feței, interpreta rusă afirmă că niciodată nu a apelat la botox sau acid hialuronic. Totuși, vizitează regulat saloanele de frumusețe pentru a-și menține tinerețea. Mai mult, Valerya nu are frică de riduri, ci le consideră „o bogăție sufletească”.

Artista are mare grijă și de soțul său, la capitolul aspect extrerior.

„Sportul și dieta sunt singurul mod de a fi sănătos și de a rămâne în formă. Greu îmi iese să fac aceste exerciții, dar mă strădui. Valerya nu îmi permite să mă relaxez prea mult”, scrie Iosif Prigozhin în cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare.

Citește și: Cântăreața Valerya și-a arătat mama de 78 de ani! E stilată și activă pe Instagram (Foto)

Foto: Instagram.com