În scurt timp începe un nou sezon al proiectului „Puterea Dansului” unde mai multe persoane publice din Chișinău își vor pune la încercare abilitățile de dansatori. 

Printre participanții din acest an au acceptat provocarea și interpreții Eugen Doibani și membrul BrioSonores, Valeriu Moruz.

„Dansul este o altă rădăcină misterioasă a artei cu ajutorul căreia ne alimentăm fără limită cu energia cu care se alimentează întreg Universul, cu senzații unice și puternice.
Dansul este libertate în exprimare, dansul este limbajul corpului și sufletului, dansul este meditație activă.
„Сила танца” (Puterea dansului), 15 concurenți, o gamă variată de stiluri de dans, o nouă provocare!”, a scris Valeriu Moruz pe contul lui de Facebook.

Mesajul a fost atașat de o fotografie reprezentativă a concursului.

Valeriu a declarat pentru revista noastră că  pentru el proiectul „Puterea Dansului” este distractiv și, în același timp dificil.

Este un proiect foarte interesant, unde ai șansa să faci cunoștința cu mai multe stiluri de dans. La fiecare antrenament vine câte un profesor profesionist de dans și în așa mod vezi care stil de dans este mai aproape de tine.
Suntem 15 concurenți foarte diferiți toți, din diferite domenii de activitate, care ne-am împrietenit foarte ușor chiar.
Este distractiv și complicat în același timp, nu este deloc ușor și după antrenament parcă ai ieșit din duș, tot transpirat. 
În așa fel îți dai seama ce muncă enormă și efort fizic depun dansatorii în fiecare zi.
Va așteptăm și va invităm și pe voi în martie cind o sa va putem prezenta ce am pregătit!” a transmis Valeriu Moruz.

12347640_10201159113417337_3031106037711682690_n

Un alt participant entuziasmat de proiectul inedit este și interpretul Eugen Doibani. Artistul a dezvăluit că nu are experiență de dansator însă va face tot posibilul pentru a face față pe măsură.

„Suntem și noi o parte din proiectul „Сила танца” , nu am făcut dansuri decât doar mișcări de senzație reieșind din starea și mesajul piesei, dar a venit momentul pentru experiență nouă – experiența dansului. Să fie cu Doamne-ajută, dragi prieteni , aveți încredere că o să încerc să demonstrez ca „ничего не мешает” ( nimic nu mă împiedică)”, a comunicat și Eugen Doibani către fanii lui.

12243515_10208656967925605_6021514812884578888_n

 

Le dorim multă baftă tuturor concurenților de la „Puterea Dansului”.