Valerie Lungu a oferit primele comentarii după ce a fost surprinsă că s-a sărutat cu bărbatul de care spunea că îi este doar prieten. Iată ce spunea influencerița originară din Moldova, scrie spynews.ro.

Valerie Lungu a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că viața ei personală o privește doar pe ea și nu a vrut să ofere prea multe detalii despre cel care se spune că îi este iubit. Valerie Lungu susține că se simte împlinită din toate punctele de vedere în această perioadă.

„Viața mea personală mă privește doar pe mine. Eu sunt foarte bine, muncesc, mă dezvolt și mă pregătesc de următoarele proiecte care vin și de-abia aștept să vorbești despre ele. Consider că eu am reușit deoarece mi-am dorit din toată inima și din tot sufletul și am căutat diferite metode ca să reușesc. Am avut foarte multe colaborări mici și la început, iar după am avut colaborări mai mari. Eu am început pentru că îmi plăcea să postez poze, să primesc like-uri. Eu când am început nu voiam să ajung vedetă.”, a declarat Valerie Lungu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Valerie Lungu a vorbit despre relațiile ei, dar și lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul timpului. Valerie Lungu susține că nu are regrete și fiecare persoană din viața ei i-a oferit o experiență.

E frumos să iubești. Iubirea este tot. Tot ce ni se întâmplă se întâmplă cu un scop nu regret nimic din viața mea. Persoana aia a venit în viața mea să mă ajute să ajung în următoarea etapă, să mă învețe anumite lecții. Nu trebuie în viața ta să regreți o relație. Din fiecare relație în care am ieșit mi-am luat timp din viața mea și m-am gândit ce am învățat din asta.

„Fiecare relația a mea m-a schimbat de la cer la pământ. Sunt alt om, văd lucrurile diferit. Le mulțumesc că au venit în viața mea și m-au învățat, că dacă nu ar fi fost ei cu siguranță nu mai eram astăzi aici. Noi ca femei trebuie să schimbăm rochia până găsim rochia perfectă.”, a declarat Valerie Lungu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Distribuie articolul: