De mică se visa pe scenă, iar dragostea pentru animale o trăgea către o carieră de veterinar. Valentina Nejel visează acum să deschidă un azil pentru animalele străzii, se bucură din plin de pisoiul ei și bucură urechile oamenilor cu melodii frumoase. Cine îi scrie piesele și cine îi inspiră stilul, aflați din interviul de mai jos.

Pasiunea față de muzică am avut-o mereu. După ce am absolvit Școală Muzicală și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice am început colaborarea cu Marian Stîrcea. Am la activ mai multe piese scrise de acest talentat compozitor și, la moment, lucrăm la o nouă melodie care sper să iasă cât mai curând.

nejel-7

Cred că am făcut un salt important pentru ca lumea să mă cunoască mult mai bine grație participării la Selecția națională Eurovision de la noi de anul trecut. Au mai fost multe concursuri până la ea și după, dar acesta a fost un pas important în cariera mea. S-ar putea să repet această experiență și în 2017 pentru că mi-a adus foarte multe pentru mine ca artistă.

Mă pot lăuda cu un stil personal, de care are grijă o bună prietenă de-a mea. Romina Gherdan este o tânără cu multe idei și care mă ajută foarte mult să mă definesc ca și personalitate prin prisma hainelor pe care le îmbrac și combin, atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Trebuie să recunosc, mă inspiră multe artiste de talie internațională. Cel mai mult însă o admir pentru carieră și felul cum arată pe actrița și înterpreta Jennifer Lopez.

nejel-8

Sunt deschisă la schimbări de tot genul. Schimbarea pe care am realizat-o recent pe podoaba mea capilară a venit foarte greu. Mi-a luat mai bine de trei ani ca să decid, însă nu regret. Orice schimbare te face să te simți fresh și plină de energie și inspirație. Modul meu de viață cred că e cel care mă influențeaza la schimbările de look.

nejel-colaj

Desigur, marea mea pasiune este muzica. Tot ce fac în timpul liber și în cel de serviciu este legat de ea. Îmi mai place mult lectura și când am timp cu mare drag iau o carte în mână. Una din cărțile preferate este „Dama cu camelii” de Alexandre Dumas fiul. Pe lângă lectură îmi place mult să călătoresc și, ori de câte ori am o ocazia, cu mare drag îmi fac bagajul și îmi iau zborul.

nejel-2

Încă o mare pasiune sunt și animalele. Când eram mică chiar vroiam să mă fac veterinar, însă muzică totuși a câștigat. Mi-aș dori, dacă aș avea posibilitate să deschid o casă pentru animale abandonate. La moment însă toată dragostea mea o dăruiesc motănașului meu, Richie, pe care îl ador.

Foto: Arhivă personală