Între Valentina și Lidia Nafornita există o legătură pe care am admirat-o întotdeauna. Tocmai de aceea, ieri, la ziua de naștere a surorii mai mici, Valentina Nafornița a aterizat la Chișinău. Și-a dorit să fie aproape de Lidia în această zi specială și s-a ținut de cuvânt.

Fericire!!!

A post shared by Nafornita Lidia (@lidianafornita) on

La a 27-a aniversare, Lidia Nafornița și-a adunat cele mai apropiate persoane la o petrecere organizată în cadrul unui hotel din Capitală. Pentru această ocazie, Lidia a ales să îmbrace o rochie albă, vaporoasă, care îi redă perfect starea de spirit, la această vârstă.

lidia

Nelipsită de la eveniment nu a fost nici sora mai mare a omagiatei. Valentina a revenit la Chișinău pentru a-și felicita sora și a sărbători alături de ea.

Amazing evening back home ! #love #moldova #chisinau #family #instamood

A post shared by ValentinaNafornita (@valentinafornita) on

„La Mulți ani, Lidia! Tot binele din lume ți-l doresc din tot sufletul și fii fericită! Sunt recunoscătoare că te am, că îmi ești alături și că esti o persoană deosebită”, i-a urat sora mai mare.

20031642_1460425240691213_1632513801057952495_n

Amintim că Lidia Nafornița este unul dintre creatorii de modă preferați ai Valentinei:

„Da, o iubesc tare mult pe Valentina și îmi place să o văd mereu „wow”, de multe ori chiar o rog să aibă încredere în ceea ce vreau să-i creez, iar atâta timp cât ea îmi dă frâu liber, nu îmi rămâne decât să-mi imaginez și să creez tot ce cred eu, să trăiesc lucrarea, să depun suflet de parcă ar fi a mea.

Garderoba Valentinei deține numeroase creații de-ale mele. Dacă e să zic un număr, atunci cred că depășește 12 ținute. Ea adoră mult ceea ce fac eu și mă susține la fel în tot ceea ce fac eu”, a mărturisit designerul, într-un interviu oferit anterior pentru EA.md.

Lidia – sora și designerul personal al Valentinei Nafornița: „Vreau ca marca mea să devină internațională”

La mulți ani, cu multe succese și bucurii, dragă Lidia!

Amintim că de curând, Lidia a început să creeze și păpuși textile. Îi puteți vedea creațiile aici:

Făurește nu doar haine! Creatoarea de modă Lidia Nafornița și-a descoperit o nouă pasiune

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: