Vanessa Bryant a ținut un discurs emoționant la ceremonia de rămas bun de la soțul și fiica ei. Aceasta a rostit un discurs atât de profund încât Beyonce, Jennifer Lopez și alți invitați, prezenți la eveniment nu și-au putut reține lacrimile.

„Gigi putea schimba atitudinea oamenilor față de femeile din sport. Ea scria versuri la școală, versuri în apărarea femeilor. Scria despre inegalitățile salariale care se acordă la NBA și WNBA. Ea ar fi devenit cea mai bună jucătoare de la WNBA”, a povestit Vanessa despre fiica ei, după care a oferit detalii din viața pe care o avea cu celebrul ei soț.

El a fost totul pentru mine. Noi am fost împreună de când am împlinit eu 17 ani. El chiar nu avea cum să nu devină o vedetă și un mare jucător de baschet. Tot el a fost cel mai bun soț, cel mai bun tată pentru copii noștri. Dumnezeu știa că ei doi nu pot trăi unul fără altul. I-a întors acasă, în ceruri… Kobe, cu siguranță va avea grijă de fiica noastră Gigi. Încă o mai am pe Natalia, Bianca și Capri și noi încă rămânem a fi cea mai bună echipă”

Văduva și-a amintit cum soțul ei i-a oferit odată rochia albastră a eroinei Rachel McAdams din filmul „The notebook”.

„În fiecare an așteptam cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiților și aniversarea noastră. El planifica excursii speciale și cadouri pentru toate aniversările și sărbătorile noastre. Îmi amintesc cum odată mi-a dăruit un jurnal și o rochie albastră, cea care a fost pe Rachel McAdams în filmul „The Notebook”. Când l-am întrebat de ce a ales rochia albastră, a spus: „Pentru că Ellie s-a întors la Noah.”. Am sperat să îmbătrânim împreună, așa cum se întâmplă în filme. Am avut o poveste de dragoste cu adevărat uimitoare. Ne-am iubit cu întreaga noastră ființă. Noi, doi oameni imperfecți, am creat o familie frumoasă și am crescut fete extraordinare”, a povestit Vanessa.

Kobe Bryant a decedat pe 26 ianuarie ca urmare unui accident aviatic și anume prăbușirii elicopterului personal. El era împreună cu fiica sa de 13 ani, Gianna. Niciunul nu a rămas în viață. Jucătorul de baschet și fiica sa au fost înmormântați pe 7 februarie.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: