David și Victoria Beckham au petrecut câteva zile de relaxare cu copiii în Miami, unde fostul fotbalist a găsit o nouă provocare profesională.

Tot clanul Beckham s-a mutat săptămâna trecută în Florida, la Miami, iar cei șase membri ai familiei s-au distrat pe cinste. Victoria, David și cei patru copii au umplut conturile de Instagram cu fotografiile făcute în weekendul consacrat distrației. Copiii s-au simțit excelent la piscină și la pescuit, au înotat în ocean, dar le-a plăcut foarte mult și plimbarea cu șalupa în Parcul Național Everglades din Florida.


„Iubim Miami” a scris Victoria, în timp ce David a postat aceeași imagine, cu mesajul: „Mulțumim, Miami, ce săptămână frumoasă, ne-a creat multe amintiri, foarte încântați…”. Mel C, fosta colegă a Victoriei din trupa Spice Girls, a postat un comentariu, felicitându-i: „Ce familie frumoasă!”.

Vacanța din Florida a reunit familia după o perioadă în care David și Victoria au stat despărțiți, fiind ocupați cu proiectele lor profesionale, notează Daily Mail. Fostul fotblist s-a implicat în crearea unei echipe de fotbal în Florida, Inter Miami CF (Club Internacional de Futbol Miami), care în 2020 va debuta în campionatul nord-american de fotbal (MLS).


Între timp, Victoria a refuzat să se alăture fostelor colege de la Spice Girls pentru turneul din Marea Britanie al trupei reunite, preferând să se concentreze pe activitatea sa din lumea modei.

Cu o săptămână în urmă, ea a fost prezentă pe stadionul Old Trafford din Manchester, la meciul veteranilor Man United – Bayern Munchen, organizat în scopuri caritabile și în care a evoluat și soțul său.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: