Au trecut doar câteva zile de când, iPhone 13 a ajuns în magazine. Însă, din păcate, deja au început să circule pe internet informații despre problemele cu care se confruntă utilizatorii acestor gadgeturi. Au promis ceva, dar clienții au primit altceva. 

În urmă cu aproximativ o zi, s-a aflat că cea mai așteaptă funcție din iPhone 13 Pro nu funcționează decât ocazional. Este vorba de rata de reîmprospătare de 120Hz, aceasta fiind și principala diferență între iPhone 13 și 13 Pro. Apple a promis că va remedia problema printr-o viitoare actualizare de software, fără să ofere un termen exact. Însă, a apărut încă o problemă dezamăgitoare.


În urmă cu aproximativ un an, când mulți dintre noi au ajuns să fie dependenți de măști de protecție, în contextul pandemiei, Apple a venit cu o veste bună: Dacă aveai un iPhone cu autentificare facială prin Face ID, de la iPhone X și până la iPhone 13, îl puteai debloca într-o manieră cât se poate de rapidă, prin faptul că ai un Apple Watch la mână. Practic, ceasul inteligent funcționa ca un mecanism de autentificare, având în vedere că, din cauza măștii, Face ID devine inutil. Dar, se pare că iPhone 13 și Apple Watch nu prea colaborează. 

Din păcate, dacă ți-ai luat un iPhone 13 și sperai să profiți de autentificarea prin Apple Watch, vei fi dezamăgit, menționează playtech.ro. Mai multe publicații importante au confirmat că sunt șanse mari ca respectiva funcție să nu meargă. Unii utilizatori întâmpină un avertisment când vor să activeze opțiunea cu mesajul, „incapabil să comunice”, alții nici măcar nu ajung până acolo.

Partea bună este că Apple a recunoscut problema, a publicat un comunicat pe acest subiect și a promis că va remedia situația în cel mai scurt timp. Până atunci, însă, dacă vrei să deblochezi un iPhone 13 când ai masca de protecție pe față, vei fi nevoit să tastezi codul de deblocare.


Sursa: playtech.ro 

Distribuie articolul: