Valentin Astafi, locuitor al capitalei, vine cu un mesaj de felicitare cu ocazia hramului Chișinăului.

 

Pentru mine ca locuitor al municipiului Chișinău este foarte importantă dezvoltarea sa. Astfel, pot menționa că m-au impresionat schimbările ce au loc în ultimii ani în Chișinău și anume amenajarea trecerilor subterane, a terenurilor de joacă, reamenajarea parcurilor, repararea trotuarelor etc.

Un oraș care se dezvoltă este un oraș în care vrei să rămâi, să-ți crești copii, să muncești și să te bucuri de tot ce poate oferi capitala noastră. Desigur, mai este mult de muncit, dar am încredere în cei ce se preocupă de optimizarea și dezvoltarea orașului.

Chișinăul mai este considerat și capitala verde a Europei, astfel multitudinea de parcuri și de pomi plantați te fascinează. Poți să evadezi din viața de zi cu zi într-un parc liniștit, însorit și plăcut. Chișinăul oferă nu doar locuri de muncă, ci și spații de relaxare.

Cu acest prilej, vreau să felicit orașul Chișinău! Felicit și pe cei care depun efort întru dezvoltarea și amenajarea acestui oraș. Vă mulțumim că participați în fiecare zi la îmbunătățirea nivelului de trai din oraș. La mulți ani, orașul meu drag, Chișinău.