Acest spectacol ne îndeamnă să ţinem la focul din vatră, casa părintească. Este vorba despre unul dintre cele mai longevive spectacole ale Teatrului Național „Mihai Eminescu”, după o piesă a celebrului poet și dramaturg Dumitru Matcovschi. 

Aveți ocazia să revedeți acest spectacol pe 3 mai, începând cu ora 18:00. Bilete ONLINE Aici

„Cântec de leagăn” – o dramă a oamenilor de la sat, care îşi duc cu greu povara vieţii. Teofil Augustinovici, directorul şcolii săteşti este, practic, cea mai mare persoană de încredere a satului, fără de care nu se petrece absolut nimic. Spectacolul este condimentat cu efecte comice. Limbajul şi comportamentul eroilor aminteşte de perioada anilor 80-90, perioada „Marii Restructurări Sovietice”.

În distribuție:

Teofil Augustinâci – Vitalie Rusu
Margareta Aurelianovna – Angela Ciobanu
Nae – Petru Oistric
Gore – Ion Mocanu
Magda – Margareta Pântea
Visarion – Valentin Zorilă
Evlampia – Mihaela Oistric Damian
Maria – Diana Decuseară
Daria – Angela Ioan-Cărăuș
Saveta – Ana Tkacencko

Pe 4 mai (sâmbătă), de la ora 18:00, puteți vedea spectacolul „Aveţi ceva de declarat?”. Acesta promite doa bună dispoziţie, bucuria de a trăi. Și de a juca de dragul spectatorului fidel!

Bilete ONLINE Aici

Sub bagheta dirijorală a maestrului Petru Hadârcă, orchestra interpreţilor de frunte ai Naţionalului metamorfozează una din piesele cele mai jucate pe mapamond într-un tonic estetic, adevărat cocteil de emoţie, energie și forţă imaginativă. “Puricele în ureche” scris de genialul comediograf francez George Feydeau poposește pe scena noastră în timpuri nu prea vesele: un motiv în plus să nu ratăm spectacolul.