Roman Burlaca – unul dintre cei mai cotați regizori, specializat în music video production, din Republica Moldova și România, își împarte din experiență. Cu un portfolio care include peste 100 de videoclipuri și peste 600.000.000 de vizualizări unice pe Youtube, Roman va ține doua traininguri în cele două capitale românești.

Deținătorul premiului „Best Music Video România 2016” (Media Music Awards), Roman Burlaca pe parcursul activității sale, a reușit o serie de colaborări cu artiști autohtoni, cât și internaționali. Cele mai cotate videoclipuri ale lui Carlas Dreams, spre exemplu, îi aparțin basarabeanului Roman Burlaca.

Programul MasterClass-ului cuprinde tot procesul de creare al unui videoclip, începând cu scenariul, producție, filmare şi finalizând cu montajul materialului obținut. Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să afle din interior, etapele vizuale şi tehnice care se parcurg în procesul de creare al unui videoclip.

În prima zi de training totul se va axa pe teorie și povestirea experienței, iar ziua II este dedicată aproape în totalitate exercițiilor practice. Cele două seminare vor fi identice, atât în Chișinău, cât și la București. Invitatul special al regizonului este George Secrieru – D.O.P.

Mai multe detalii în eveniment.