Remi Lindholm în vârstă de 24 ani a fost protagonistul unui moment neplăcut în timpul probei de 50 km de la schi fond. Sportivului finlandez i-a înghețat zona intimă în timpul cursei și s-a chinuit din greu să ajungă la final.

Proba masculină de schi fond de 50 km cu start în masă a oferit o situație rar întâlnită. Chiar dacă a fost scurtată la numai 30 km, condițiile au fost unele deplorabile, iar finlandezul Remi Lindholm a trecut prin clipe dificile.

Lui Remi Lindholm i-a înghețat penisul la Jocurile Olimpice de la Beijing

Finlandezul în vârstă de 24 ani a petrecut mai mult de o oră pe traseu, confruntându-se cu un vânt extrem de puternic, care a dus în cele din urmă la înghețarea părții intime. Este pentru a doua oară când i se întâmplă asta lui Lindholm într-o cursă de schi fond. Anul trecut, în Ruka, Finlanda, a avut parte de aceeași situație neplăcută, gsp.ro

gsp.ro

„Puteți ghici care parte a corpului a fost înghețată când am terminat cursa. În momentul în care am început să mă încălzesc, durerea a fost una insuportabilă”, a declarat finlandezul.

Protagonistul momentului nefericit, săgeți către organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing

La finalul cursei, Lindholm s-a clasat pe locul 28, dar a avut nevoie de comprese calde pentru a-și reveni și a criticat dur Jocurile de la Beijing.

„A fost una dintre cele mai proaste competiții la care am participat. A fost vorba doar despre a supraviețui în această cursă”, a spus sportivul presei finlandeze.

Sursa: gsp.ro

Distribuie articolul: