Adela Popescu a vorbit mereu deschis despre problemele cu care se confruntă de când a devenit mămică. Recent aceasta a dezvăluit cât de grele pot fi unele momente.

Adela Popescu a scris recent pe rețelele sociale un mesaj în care a povestit cum este viața ei acum, după ce a devenit mămică. Vedeta din România a făcut o destăinure emoționantă și a recunoscut că există momente în care îi cedează nervii și ajunge să plângă.

„Într-o casă cu doi copii mici se plânge mult. Pe rățușcă, pe tractoraș, pe dă-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rând, de-odată. Uneori și mami mai cedează și plânge. I se năzăre brusc și din senin. Că nu vrea Alexandru să se îmbrace în pijama, să spunem. Ăsta e motiv? Sau când îl vede pe tati epuizat „blestemând” psihologii și cărțile de parenting. Pe el, pe tati, nu l-am văzut plângând, poate că supapa lui „fâsâie” mai bine sau poate că se ascunde în baie când o face. Da, într-o casă cu doi copii se mai și plânge. Ce am învățat în aproape patru ani de conviețuit cu prichindei, este că un somn bun rezolvă tot. Șterge lacrimile și amintirile urâțele. Pentru că, nu-i așa, ce-ar fi viața fără puțină amnezie? #nusuntomamăperfectă”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

View this post on Instagram

Intr-o casa cu doi copii mici se plange mult. Pe ratusca, pe tractoras, pe da-te la o parte, pe mama, pe tata, pe rand, de-odata. Uneori si mami mai cedeaza si plange. I se nazare brusc si din senin. Ca nu vrea Alexandru sa se imbrace in pijama, sa spunem. Asta e motiv? Sau cand il vede pe tati epuizat “blestemand” psihologii si cartile de parenting. Pe el, pe tati, nu l-am vazut plangand, poate ca supapa lui “fasaie” mai bine sau poate ca se ascunde in baie cand o face. Da, intr-o casa cu doi copii se mai si plange. Ce am invatat in aproape patru ani de convietuit cu prichindei, este ca un somn bun rezolva tot. Sterge lacrimile si amintirile uratele. Pentru ca, nu-i asa, ce-ar fi viata fara putina amnezie? 🙂 #nusuntomamaperfecta

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: