Pe 20 ianuarie, Donald și Melania Trump vor părăsi Casa Albă. Vă spunem unde intenționează să se mute.

Pe 20 ianuarie va avea loc inaugurarea noului președinte american Joe Biden. În acest moment, actualul președinte Donald Trump și soția sa Melania vor trebui să părăsească Casa Albă. Potrivit mass-mediei occidentale, familia Trump intenționează să se mute în proprietatea Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. În acest moment, reședința este în plină renovare pentru sosirea cuplului.

Mar-a-Lago a fost considerată reședința permanentă a lui Trump din noiembrie anul trecut. Trump a cumpărat moșia în 1985. Teritoriul reședinței este de 5810 metri pătrați. Proprietatea include 126 de camere de lux, un centru spa și terenuri de golf. Doar membrii clubului de golf au voie să intre în proprietate. Se spune că Melania și Donald vor avea dormitoare separate. Împreună cu ei, fiul lor de 14 ani, Barron, se va muta la moșie.

Trump are apartament în New York și proprietăți imobiliare în New Jersey. Politicianul a ales Florida din trei motive: îi place clima caldă de coastă, are mulți prieteni în Palm Beach, iar Florida este un stat preponderent republican care l-a susținut în ultimele alegeri.

Anterior, s-a raportat că, după demisia lui Trump, Melania va depune cererea de divorț. Potrivit altor surse, după demisia soțului ei, Melania se va încerca ca scriitoare și va scrie despre viața ei în Casa Albă. Se spune că Trump susține această intenție.

Sursă: glamour.ru