Ai aproape două săptămâni de când nu ai ieșit din casă și te gândești unde să te duci pentru a suplini rezervele de lucruri necesare? În aceste zile, cu siguranță că nu vrei să cutreieri tot orașul pentru a cumpăra produse alimentare, produse de îngrijire pentru copii sau detergenți. Salvarea o reprezintă cumpărăturile online, iar atunci când tot de ce ai nevoie găsești pe un singur site – te poți considera cu adevărat norocos. Un asemenea hypermarket online și purtător de noroc este Rozetka care îți pune la dispoziție mai mult de jumătate de milion de produse!

Dacă ai nevoie de produse alimentare neperisabile, atunci poți găsi un sortiment destul de vast de băuturi, băcănie, conserve, cafea și ceaiuri de la numeroși producători internaționali. Chiar dacă e carantină, ai voie să-ți bucuri papilele gustative cu ceva bun.

Familiile cu copii, de asemenea, pot găsi tot ce au nevoie pentru a le asigura celor mici toată grija și confortul necesar, mai ales în această perioadă. Poți găsi scutece de diferite mărci, mărimi și design la prețuri foarte simpatice.

Totodată, dacă ai nevoie de inhalatoare, tonometre, cântare și altă tehnică pentru sănătate și frumusețe, să știi că le găsești la un click distanță pe Rozetka. Acestea dispun de garanție de la 14 zile la 36 luni și ajung sigilate și în siguranță maximă direct până la tine.

Și pentru că igiena și îngrijirea personală nu trebuie să țină cont de carantină, îți punem la dispoziție alte peste 25.000 de produse din categoria Frumusețe și Sănătate. Bucură-te de o cremă nouă, un șampon sau de un trimmer super-performant.

Totuși, să nu uităm nici de prietenii noștri mici și necuvântători, care, de asemenea, au nevoie atât de atenția noastră, dar și de hrană sau alte accesorii pentru a le ușura timpul petrecut în case. Vei găsi zeci de produse utile pentru orice animăluț fie pisici, peștișori, câini, papagali, hamsteri etc.

Și pentru că stăm mai mult prin case, cu siguranță că te-ai gândit să profiți și să faci o curățenie generală. Detergenți pentru mașina de spălat, pentru podea, pentru baie, pentru bucătărie și tot restul casei le găsești în sortiment gigant și la prețuri foarte avantajoase pe Rozetka.

Iar dacă în aceste zile vrei să cumperi și ceva nou din tehnică pentru casă – vezi cele aproape 12.000 de produse disponibile în cel mai mare magazin online din Moldova.

Așadar, din câte ai văzut, îți poți umple coșul de cumpărături online cu tot de ce ai nevoie într-un singur internet-magazin și să eviți astfel deplasările, aglomerațiile și îmbulzeala de la rafturi. Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda pe Rozetka.md în orice zi și la orice oră vrei, să achiți cu cardul bancar și să aștepți între 3 și 7 zile lucrătoare apelul curierului care îți va aduce produsele direct până la scară, în orice colț al țării te-ai afla.

#StaiAcasă, cumpără fără a sta la coadă și bucură-te de timpul petrecut împreună cu cei dragi. De restul se ocupă Rozetka.

P