Astăzi este, oficial, cea mai dulce zi din an, asta pentru că anume la 7 iunie este celebrată Ziua Mondială a Ciocolatei! Iar noi ne-am gândit, cu această ocazie, să-ți facem cunoștință cu producătorii de ciocolată de la noi din țară, cei care-și dedică timpul pentru a aduce mai multă fericire în viața noastră. 

După mai multe cercetări am identificat 6 locuri de unde te poți delecta cu gustul ciocolatei veritabile. Trebuie să-ți spunem din start că în listă nu vei găsi doar companii grandioase de ciocolaterie, astfel încât am inclus și câteva gospodine de la noi care știu prea bine cum trebuie să fie adevărata ciocolată și care o pot prepara chiar la ele acasă.

„Cafelini”

Pentru mai multe detalii despre cum poți gusta din delicioasele ciocolate marca „Cafelini” accesează pagina lor de Instagram sau apelează la 067 400 004.

„TeAdor”

Pentru mai multe detalii despre cum poți gusta din delicioasele ciocolate marca „TeAdor” accesează site-ul lor oficial sau apelează la 069 503 399.

„Leonidas”

Ei bine, cât despre „Leonidas”, această companie nu este producătoare de ciocolată în Republica Moldova, în schimb anume ei importă ciocolata belgiană din care putem savura cu încredere la noi în țară.

Pentru mai multe detalii despre cum poți gusta din delicioasele ciocolate marca „Leonidas” accesează pagina lor oficială de Instagram sau apelează la 079 988 018.

Iar acum, așa cum ți-am promis, trecem la gospodinele care se pricep foarte bine să prepare cea mai autentică ciocolată în condiții de casă.

Marina Mihălache Bîrnaz

Ciocolatele preparate de Marina Mihălache Bîrnaz sunt raw vegane și mai multe detalii despre cum le poți gusta și tu găsești pe pagina ei de Instagram.

Dorina Turculeț – Chihai

Vegane sunt și ciocolatele preparate de Dorina Turculeț – Chihai și mai multe detalii despre cum le poți gusta și le găsești pe pagina ei de Instagram.

Rodica Spînu

Mai multe detalii despre delicioasele opere culinare realizate de Rodica Spînu găsești pe pagina sa de Facebook.

Nouă nu ne rămâne decât să sperăm că ți-a fost util acest articol și să-ți amintim să te delectezi măcar cu o ciocolată de Ziua Mondială a Ciocolatei!

P.S. Dacă mai cunoști producători locali de ciocolată, lasă-ne să știm ca să-i putem include în listă.

Sursa foto: Instagram & Facebook