În timp ce unele vedete au adoptat ținute clasice cu accentul subtil sau îndrăzneț pe decolteu, atunci modelul brazilian Alessandra Ambrosio a „dat cărțile pe față” și, și-a a dezvăluit părțile corpului cu ajutorul unei ținute inedite. 

Dacă în seara deschiderii Festivalului de Film, modelul a purtat o ținută semitransparentă, „cumințică”, atunci în a doua seară a evenimentului, la prezentarea filmului „Les Miserables” de la Cannes, îngerașul Victoria’s Secret a făcut un adevărat show pe covorul roșu.

Alessandra Ambrozio s-a afișat purtând o ținută inedită în culoarea pasiunii, compusă din fâșii de stofă învăluite în jurul corpului său.

Datorită croielii sale, dar și modului în care vedeta a pus-o în valoare, părând mai degrabă descoperită decât îmbrăcată, rochia i-a pus în evidență picioarele și brațele sculptate frumos și a trezit imaginația celor prezenți la eveniment.

Este pe dreptate cea mai „obraznică” ținută de până acum purtată de o vedetă pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2019, care se desfășoară în perioada 14 mai-25 mai.

Sursa: Google.com

Vezi și: Victoria Bonya, sexy și provocatoare în roșu, la lansarea Festivalului de Film de la Cannes