Soția și fiica abuzată au depus o plângere la poliție, iar bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Ulieşti, satul Croitori. 

Anchetatorii spun că au date conform cărora abuzurile asupra fiicei au început în luna noiembrie a anului trecut iar acestea au avut loc sistematic, atunc când mama copilei era plecată de acasă. Surse judiciare au declarat că, la audieri, bărbatul a recunoscut că a avut relaţii intime cu fiica sa, dar a spus că nu a obligat-o pe aceasta şi nici nu a agresat-o fizic, el condiţionându-şi fiica şi spunându-i să accepte situaţia dacă vrea bani sau diverse bunuri.   Orgiile se întâmplau în casa în care copila locuia cu cei doi părinţi. Când mama copilei era plecată la muncă sau când dormea, bărbatul îşi abuza sexual propriul copil. Ajuns în faţa poliţiştilor, acesta recunoaşte senin că şi-a violat fata, fără să dea semne că regretă fapta făcută, informează adevarul.ro.

„Am avut o mică prostie în cap. Am convins-o cu bani şi alte nevoi. N-a zis nici da, nici nu. Nu am bătut-o, nu am forţat-o. A stat de bunăvoie. În casă se întâmpla, când dormea mama ei, când eram singuri”, a spus tatăl.

 

 

Distribuie articolul: