Tânărul antreprenor din Singapore, Derek Low, zboară foarte des cu avionul, având treburi în diferite colțuri ale lumii.  Așa și-a adunat bonusurile- 93 mii de mile gratuite cu avionul. Toată bogăția asta a decis să o schimbe pe un bilet din Singapore spre New York la bordul celei mai luxoase aeronave din lume. El voia să afle în ce condiții zboară celebritățile, inclusiv Leonardo di Caprio și Morgan Freeman, apoi să le arate tuturor. Biletul l-a costat 23 mii de dolari. 

Veselia a început încă în aeroport, unde pe Derek l-au condus într-0 sală de așteptare pustie și luxoasă. Este destinată doar pasagerilor care zboară în clasa lux. În drum spre acea sală, au trecut pe lângă pasagerii care zboară în clasa business.

„Administratoarea se grăbea atât de tare de parcă se temea că o să vomit de la prezența plebeilor în zonă”, scrie Derek pe blogul său.

Întreg personalul mă saluta pe nume, de parcă aș fi o celebritate. Derek a citit că aici se gătește delicios, așa că a cerut homar cu cașcaval, niște pui și miel pregătiți după rețetele thailandeze.

S-a dovedit că sunt cu adevărat guastoase. Apoi a venit timpul să urce la bordul aeronavei Airbus A380, al companiei Singapore Airlines. Imediat a fost întrebat dacă vrea vin „Dom Perignon” și a dat unicul răspuns posibil: „Da.” La bordul navei sunt 12 numere de lux și de această dată au zburat doar 3 pasageri, inclusiv Derek. În apartament a găsit o trusă cu tot felul de creme și parfum marca Salvatore Ferragamo. Restul- plapuma, ciupicii, pijamaua, pernele erau de la Givenchy, iar căștile pentru vizionarea filmelor de la Bose.

272315-EN_01148022_00261-1493376462-650-4fc59e4930-1493385041

Fotoliile luxoase din piele au fost fabricate manual de o companie italiană,  Poltrona Frau. Lui Derek i-a fost prezentat steward-ul personal, Zafa. Este foarte manierat, bine școlit, prietenos și i-a povestit că în ultimii 2-3 ani a avut ocazia de câteva ori să îi deservească pe Leonardo di Caprio și Morgan Freeman, cărora le place să zboare anume cu această aeronavă.

„Apropo, numai la sfârșit am înțeles că ei ar fi putut să mă cheme președinte sau rege, dacă indicam asta în formularul companiei avia”, și-a încheiat Derek jurnalul de călătorie în lux.

Sursa: adme.ru