Un tânăr s-a trezit din coma în care a stat în ultimile 10 luni, după ce suferise o leziune severă la nivelul creierului, în urma unui accident rutier, pe 1 martie, anul trecut. Pandemia de coronavirus a fost o adevărată „surpriză” pentru acesta.

Joseph Flavill, student de 19 ani, a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia suferise leziuni la nivelul creierului și intrase în comă pentru următoarele 10 luni. Acest lucru s-a întâmplat cu 3 săptămâni înainte ca Marea Britanie să intre în izolare din cauza Covid-19.

Foto: SkyNews

Potrivit presei britanice, în perioada aflării în comă, tânărul se infectase cu noul coronavirus de două ori, dar reușise să învingă boala.

La trezire acesta nu știa că întreaga omenire a fost cuprinsă de pandemie. „Cum îi explici pandemia unei persoane care a fost în comă”, se întreabă retoric mătușa lui. În prezent, Joseph încă mai este internat în spital și comunică cu cei dragi prin apelurile video. Singura care a putut să-l viziteze a fost mama acestuia. Acesta va rămână în spital până se va recupera.

Între timp, Joseph face cunoștință cu evenimentele care au avut loc în ultimul an.

Distribuie articolul: