Nenea Tudor conduce un microbuz de pe ruta 165. Se fac 35 de ani de când este șofer. Iată că în ziua de Paște în viața lui s-a produs o minune.

S-a nimerit să salveze viața unui porumbel, care a fost lovit de o mașină.

„Pe data de 16 mai, în ziua de Paște, am ieșit de la parcare și m-am pornit la Aeroport, înspre lucru. Înaintea mea, mașina a lovit hulubul. Se zbăteau aripile. Nu putea să își ia zborul. L-am luat și l-am adus în mașină”, a povestit nenea Tudor pentru TVR Moldova.

Șoferul i-a dat și un nume. L-a numit Tudor. Pasărea se reabilitează după accident, așa că încă nu vrea sau nu poate să zboare. Să știți că șoferul cu inima de aur nu ține porumbelul în mașină cu forța. Se va bucura să îl vadă zburând. Deocamdată însă hulubul petrece ziulica întreagă împreună cu nenea Tudor, care îl netezește pe aripioare și are grijă să îl hrănească. L-a dus și la veterinar. Pasagerii se simt mai în siguranță acum când văd porumbelul stând cuminte lângă parbriz, fără să se cutremure o dată. Iar asta înseamnă ceva, ținând cont că avem drumuri nu tocmai bune în capitală.

 

Distribuie articolul: