În acest weekend, muzica de înaltă calitate a fost la ea acasă! Fanii trupei britanice „Hurts” au avut ocazia să participe ieri la primul concert pe care duo-ul din Manchester l-a desfășurat la Chișinău. Artiștii au creat o atmosferă de-a dreptul incendiară, au trezit emoții și multă pasiune și, bineînțeles, au stârnit ropote de aplauze după fiecare prestație. Am fost și noi prezenți la eveniment și vă arătăm imagini exclusive!

Chiar din primele note, cei de la „Hurts” au reușit să ridice în picioare toți admiratorii, care au cântat la unison cu ei fiecare piesă. Aflați în Moldova pentru a promova albumul, „Desire”, cea mai de succes trupă britanică din ultimul deceniu a luat cu asalt scena Palatului Național „Nicolae Sulac”. Timp de aproape două ore, Theo, Adam, dar și ceilalți muzicieni din spate au interpretat melodii ce au adunat de-a lungul timpului milioane de vizualizări.

Clipa de grație s-a numit „Beautiful Ones”, piesă care dă titlul celui de-al treilea material discografic. Din program nu a lipsit nici tradiționalul gest al trupei și anume cel de a arunca cu trandafiri în public.

Concertul a început cu prestația trupei „Otherside”, venită de peste Prut, care a delectat publicul cu câteva piese din albumul lor de debut „Neverending”. Trupa de electro/soul este și autoarea primului videoclip 360° din România, filmat în cadrul unei sesiuni live în care au interpretat piesa „Falling Down”.

Amintim că „Hurts” s-a aflat în premieră în Republica Moldova. Concertul a făcut parte din turneul de promovare „Desire Tour”, care a început la sfârșitul lunii septembrie în Rusia. Artiștii urmează să ajungă în perioada următoare în alte zeci de țări, atât din Europa, cât și de pe continentul asiatic.

Foto: Dima Iacovlev Photography