Au anunțat că nu vor fi brazi, dar nu se opresc din surprize. Cei din echipa Klumea aduc de sărbători amintiri de acasă. Ei vor tipări pe cărți poștale un set de ilustrații magice de iarnă cu spirit de Moldova! Imaginile de pe ilustrații aparțin elevilor școlii de arte din Orhei.

Cele 21 de picturi au fost achiziționate de la elevii școlii de arte de la Orhei, iar acum, designerul Klumea le transformă în cărți poștale. Pentru această școală, echipa Klumea a donat 500 euro din susținerea patronilor, care vor merge la achiziția unui cuptor de ars ceramica. Victoria Josanu este cea care patronează școala de arte și se ocupă de această inițiativă.

Săptămâna viitoare tablourile devenite cărți poștale vom fi tipărite. Setul se va numi: Cu drag, de-acasă, din Moldova  – 20 de cărți poștale cu scene din viața unei țări de care ți-e dor.

Cei de la Klumea anunță că aceste seturi vor fi oferite celor mai generoși patroni ai lor, cu o donație lunară de peste 50 $(dolari).  Setul care alină dorul de Moldova va fi disponibil pentru vânzare pe www.fromtheheart.shop. O parte din banii adunați din vânzări vor fi donați periodic Școlii de Artă din Orhei.