Rapperul Uzi este unul dintre cei mai excentrici rapperi din SUA. Acesta și-a implantat recent un diamant roz, extrem de rar, în frunte. Se pare că acesta a decis să poarte ce are mai valoros cu sine.

Dacă unii își fac tatuaje, piercinguri sau își îmbracă dinții în grill-uri din metale prețioase (Rihanna, Madonna, Beyonce, Miley Cyrus, Katy Perry), acesta a decis să ridice decorarea corpului la un alt nivel. Lil Uzi și-a pus un diamant roz, de 11 karate, în valoare de 24 de milioane de dolari, în frunte, acolo unde, potrivit tradițiilor orientale, se zice că se află „al treilea ochi” sau chakra.

Mândru de realizare sa, rapperul s-a lăudat cu această „achiziție” pe internet, publicând un selfie. Lil Uzi a dezvăluit că achită acest diamant încă din anul 2017 și că acesta valorează mai mult decât toate bunurile sale la un loc.

Pe lângă diamantul din frunte, acesta și-a achiziționat bijuterii în set, un inel, cercei și lanț, cu același tip de pietre prețioase roz, doar că un pic mai „modeste” în dimensiune.

Dacă scopul acestuia a fost să fie cât mai cunoscut, atunci i-a reușit. Doar că, nu toți internauții i-au apreciat gestul. Unii au spus că doar la vederea imaginilor, îi doare capul, în timp ce alții s-au amuzat și au spus că s-a inspirat de la Vision, personaj din seria filmelor cu super-eroi, Marvel.

Foto: CultMTL

Sursa: Instagram

Distribuie articolul: