A încercat să se dea în spectacol la bordul unui avion care urma să zboare spre Chișinău, dar a ajuns în lista neagră a companiei Air Moldova. Este vorba despre un bărbat care zbura de la Londra. La finalul cursei, bărbatul a ajuns pe mâina oamenilor legii. Totul a început după ce  și-a aprins o țigară în avion și a început să se ia de alți pasageri, menționează AGORA.md.

Fotografiile au fost publicate, inițal, de jurnalista Alina Radu. „Un pasager, vădit intoxicat cu alcool, a transformat într-un calvar zborul: a aprins țigări, a cerut insistent și non-stop alcool de la însoțitorii de bord și de la pasageri, a deranjat oameni cu copii mici care stăteau în rând la baie, el trecând peste ei fără rând ca să facă tentative repetate de a aprinde țigări, a ignorat toate solicitările însoțitorilor de bord și ale cetățenilor, a ținut membrii echipajului ocupați non-stop cu solicitări și comportamente neadecvate”, a scris directoarea Ziarului de Gardă.

Echipajul aeronavei a chemat Poliția imediat după aterizare și pasagerul a fost scos cu forța din avion.

Ulterior, compania a venit cu un comunicat pe pagina sa de Facebook.

„Pe tot parcursul zborului pasagerul a refuzat să răspundă pozitiv somațiilor echipajului de a se conforma politicilor de zbor, a încercat să fumeze, a insultat personalul și a neglijat orice rugăminte de a păstra calmul și a nu perturba liniștea. Drept rezultat acesta a fost predat organelor de forță ale Republicii Moldova, imediat după aterizarea aeronavei la sol. Pasagerul buclucaș urmează să răspundă conform legii pentru acțiunile sale”, se menționează într-un comunicat al întreprinderii avia.

După ce a fost inclus în lista neagră, bărbatul  nu va fi admis în viitor la alte zboruri ale „Air Moldova”.

Sursa: AGORA