O persoană care a vizitat un spital din Marea Britanie a oferit, din greșeală, personalului sanitar o prăjitură cu canabis în semn de mulţumire pentru serviciile medicale primite, relatează vineri Press Association, citată de Agerpres.

Prăjitura a fost oferită personalului de la Spitalul Warrington din comitatul Cheshire de o persoană care nu era conştientă de prezenţa canabisului. Desertul rămăsese de la aniversarea de 18 ani a nepotului său.

Într-un comunicat publicat, vineri, pe pagina de Facebook a spitalului Warrington and Halton al NHS Foundation Trust, asistentul şef Kimberley Salmon-Jamieson a declarat: „Un singur membru al personalului a mâncat o bucăţică de prăjitură, însă nu a suferit efecte adverse, nu a îngrijit niciun pacient după aceea şi a ieşit din tură. Observând că prăjitura avea un miros ciudat, personalul superior a notificat poliţia din Cheshire care a îndepărtat şi, ulterior, a distrus prăjitura”.

„Ofiţerii au primit o înştiinţare la data de 27 mai, potrivit căreia o prăjitură despre care se bănuia că ar conţine droguri a fost adusă la Spitalul Warrington de o persoană care a oferit-o angajaţilor. În urma investigaţiei, ofiţerii au concluzionat că persoana respectivă nu era conştientă de conţinutul prăjiturii rămase de la aniversarea nepotului”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Cheshire. „Cazul a fost închis, iar prăjitura a fost distrusă”, a adăugat el.