Un căpitan al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a decedat, au anunțat ieri, 22 mai, reprezentanții instituției.

Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, Denis Curjos, căpitan al Serviciului de Protecție și Pază de Stat. A fost un ofițer de protecție onest și devotat, îndeplinindu-și cu onoare misiunile încredințate. (…) A fost un om cu un suflet generos și un prieten de nădejde pentru toți cei care au avut privilegiul să îl cunoască. Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în mesajul SPPS.

În urma contactului cu Știri.md, Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției, a confirmat că un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a încheiat viața pe 20 mai curent.

Acesta a fost găsit strangulat într-o pădure din sectorul Râșcani al Capitalei. Autoritățile desfășoară investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în cadrul unei cauze penale.

 

Distribuie articolul: