Nu eşti niciodată  prea târziu entru social media! Asta a dovedit, la sfârşitul săptămânii trecute, Regina Elisabeta a II-a, suverana de 92 de ani, care şi-a făcut debutul pe Instagram.

Regina Marii Britanii a vizitat Muzeul Ştiinţei, zilele trecute, ocazie cu care şi-a şi deschis un cont pe Instagram, @royalfamily. Prima postare a Majestăţii Sale a fost o scrisoare de-ale pionierului calculatoarelor Charles Babbage adresată stră-străbunicului ei, Prinţul Albert, care datează încă din 1843. Suverana britanică a considerat potrivită asocierea acelei scrisori, din partea iniţiatorului calculatoarelor, cu lumea internaută de astăzi.

Ce-i drept, contul de pe Instagram nu este doar al Majestăţii Sale, ci reprezintă întreaga familie regală britanică, după cum îi este şi numele, însă Regina a fost cea care a spart gheaţa pe Instagram pe această pagină, postarea sa online făcând ulterior înconjurul lumii.

Regina Elisabeta a II-a nu este singura reprezentantă a monarhiei britanice care să aibă activitate pe Instagram. Pe lângă @royalfamily, mai există şi alte conturi, precum @clarencehouse, care este a Prinţului Charles şi a Ducesei Camilla, dar şi @kensingtonroyal, care îi reprezintă pe Ducii de Cambridge şi pe cei de Sussex.

Distribuie articolul: