Pe 30 martie, Centrul Internațional La Strada a organizat un atelier de discuții și schimb de bune practici pentru mai mulți învățători și profesori din țară. Este vorba despre cea de-a doua întâlnire marca „Intersecție” – comunitatea cadrelor didactice pentru siguranța copiilor în mediul online.

La scurt timp după prima ediție a conferinței „Intersecție”, pedagogii au revenit în instituțiile lor pentru a se pregăti de campania de informare din contextul Zilei Siguranței Copiilor pe Internet. Înarmați cu cunoștințe noi și suport didactic, pe parcursul lunii februarie curent acești pedagogi au organizat împreună cu discipolii lor zeci de activități de informare și sensibilizare pentru colegii de clasă, de școală, dar și pentru părinții lor.

Toate s-au întâmplat în formula unui concurs pe cât de interesant, pe atât de provocator, cu multe emoții, revelații și lecții binevenite pentru toți cei implicați. Evenimentele marca „Intersecție” sunt organizate de specialiștii siguronline.md din cadrul Programului Copii al Centrului Internațional „La Strada”.

Cum se consolidează frumos comunitatea națională a pedagogilor din zona sigură online, aflați din reportajul de la evenimentul de acum câteva zile.

P

Distribuie articolul: