Inima lui Tom Cruise este din nou ocupată! După 8 ani de la separarea de fosta lui soție Katie Holmes, acesta s-a îndrăgostit de colega lui de platou, Hayley Atwell, din filmul Mission: Impossible 7. Mai multe detalii vezi mai jos.

Partenera lui Tom Cruise este nimeni alta decât Hayley Atwell, cea alături de care a filmat pentru pelicula Mission: Impossible 7. Se pare că perioada filmărilor i-a făcut să se apropie extrem de mult, conform surselor presei internaționale.

Tom Cruise și noua lui iubită au experimentat dragostea la prima vedere. Așadar, sunt nedespărțiți încă din acel moment. Tom nu a mai avut o iubită oficială de la divorțul de Katie Holmes din 2012. Hayley Atwell, pe de altă parte, s-a despărțit chiar anul acesta de iubitul ei, un medic de origine britanică.

Tom Cruise și Hayley Atwell și-au petrecut împreună perioada de carantină. Dacă pentru multe cupluri izolarea s-a lăsat cu despărțire, în cazul lor lucrurile stau la polul opus. Cei doi au filmat în Roma, Veneția, Marea Britanie și Norvegia pentru pelicula Mission: Impossible 7.

Sursa: Agențiadepresamondena.com

Distribuie articolul: