Recent, în Marea Britanie a avut loc inaugurarea primului post de radio moldovenesc – „Caraman Fm”! Acum melodiile plaiului moldav vor răsuna și în puncte îndepărtate ale globului, făcând posibilă răspândirea culturii și valorilor neamului nostru. 

„CARAMAN FM a apărut din necesitatea de a aduce oamenii plecați departe în lume mai aproape de casă. Melodiile preferate cu care am crescut și care ne aduc aminte de plaiul natal sună aici 24/7 cu mare drag. Înafară de melodiile dragi avem misiunea de a promova muzica, arta și valorile culturale ale neamului nostru. Ne propunem să aducem informații adevărate și imparțiale la nivel politic, social și economic. Ai dedicații și emisiuni interactive la care poți participa direct de pe telefonul tău mobil”

Cel căruia i-a venit o astfel de idee este Nicon Caraman, tânărul care a fondat postul de radio „Caraman Fm”, și cu care pregătim un interviu exclusiv în care ne va povesti despre  istoria „Caraman FM”. Iar până atunci poți urmări mai jos un video „din spatele” difuzoarelor auto de la radio „Caraman FM”, dar și o mică introducere despre Nicon.