Modelul vorbește deschis despre decizia de a face publică relația cu Ashley Benson, după aproape un an de când au început să formeze un cuplu.

Într-un interviu recent, Cara Delevingne le-a spus celor de la E! News că a avut două motive pentru care și-a făcut publică relația – cea de-a 50 aniversare a Revoltei de la Stonewall, eveniment care marchează începutul luptei pentru drepturile comunității LGBT, și prima aniversare a relației cu Ashley.

Imagine similară

„Nu știu, pentru că este luna Pride, sunt 50 de ani de la Stonewall, dar și un an de când suntem împreună, deci de ce nu?”, a răspuns Cara. Potrivit, elle.ro, zvonurile conform cărora cele două ar fi împreună circulă de anul trecut, însă video-ul pe care l-a postat pe Instagram a confirmat ceea ce speram cu toții.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Cara Delevigne a fost prezentă la TrevorLIVE Gala, în cadrul căreia a ținut un discurs emoționant și i-a mulțumit unei persoane speciale care a învățat-o să se iubească pe ea însăși: „Trebuie să-i mulțumesc încă unei femei foarte speciale din această încăpere, știe ea cine este. Una dintre persoanele care m-au ajutat să mă iubesc când aveam cea mai mare nevoie. Mi-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată și cum să o îmbrățișez, ceea ce este mult mai greu decât îmi imaginam.”

Imagine similară

O sursă apropiată cuplului le-a spus celor de la E! News: „Sunt incredibile împreună. Întotdeauna fac lucruri mici, simple, una pentru cealaltă și totul pare atât de natural și simplu. Se iubesc foarte mult.”

Imagini pentru Cara Delevingne Trevor LIVE Gala

SURSA

Distribuie articolul: