După 10 ani de luptă cu depresia, modelul Natalie Westling a luat o decizie importantă. Aceasta și-a făcut o schimbare de sex și acum se numește Natan. Cum arată în prezent modelul.

Top modelul recunoaște că niciodată nu s-a simțit confortabil în piele de femeie și deși nu i-a fost ușor să ia această, acesta a trecut printr-o schimbare de sex.

Modelul Natalie Westling a reușit la cei 22 de ani să colaboreze cu branduri de top precum Louis Vuitton, Chanel, Versace, Dior și Prada, apărând de mai multe ori pe copertele revistelor de modă celebre. După 10 ani de luptă cu depresia și antidepresantele, americanca a prins la curaj și, și-a făcut o schimbare de sex, totodată schimbându-și și numele. Astfel Natalie a devenit Natan.

„Am ajuns într-un moment, în care nu mai puteam suporta acest lucru. Deja uitasem cum e să mă trezesc fără să-mi pun întrebarea „Cine sunt”. Am încercat să trăiesc o viață normală, dar mă simțeam într-un corp străin, chiar dacă aveam o carieră de succes”, a dezvăluit bărbatul pentru publicația CNN Style.

„Îmi amintesc cum în copilărie comunicam cu fetițele de vârsta mea și mă simțeam diferit. Eram departe de lucrurile despre care discutau, de modul în care gândeau sau de gesturile pe care le făceau. Apoi m-am împrietenit cu un băiat și am înțeles prin ce sunt diferit”, povestește modelul.

Natan a mai dezvăluit că înainte de operație își administrase pentru o perioadă îndelungată, testosteron și că se îngrășase cu 10 kilograme, fapt care nu l-a speriat, deoarece acum se simte împlinit: „În sfârșit m-am trezit și am început să trăiesc. Sunt fericit acum”. Acesta a renunțat la părul lung și se pregătește să revină în industria fashion în calitate de model masculin.

Așa arăta bărbatul înainte de operația de schimbare de sex.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Supermodelul de altă dată, Grace Jones, a defilat în lenjerie la 70 de ani! A făcut senzație la Paris (Foto)