Un băiat de 11 ani a rămas blocat în gratiile de la o gură de scurgere a unui canal de pe strada 31 August din Capitală. Potrivit Tv8, minorul și-ar fi prins piciorul în grila de fontă de la canalul de scurgere, în timp ce se întorcea de la bazin. 

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care a deblocat minorul în mai puțin de 10 minute. În urma incidentului băiatul a rămas în siguranță, fiindu-i acordat primul ajutor medical de către un echipaj de medici ajunși la fața locului. Pentru întreținerea unei atmosfere pozitive, copilul a fost echipat cu o cască de pompier și un costum de intervenție a salvatorilor. 

Pe parcursul misiunii, s-a comunicat în permanență cu minorul, ca acesta să nu intre în panică. La finalul intervenției copilul a rămas bine dispus, fiind încântat de munca nobilă a salvatorilor și pompierilor. 

Salvatorii îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care observă o situație de criză. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 57 situații de risc.

Sursa: Tv8

Distribuie articolul: