Un miliardar italian, Gianluca Cervara, și o fostă Miss Ucraina, Anna Zaiachkivska, păreau cuplul perfect în ochii multora, însă mai multe informații șocante au ieșit la iveală. 

Lucrurile au început să se complice într-o dimineață când Anna fugise de acasă, luând cu ea 6.000 e euro și toate actele. Acest lucru s-a întâmplat la doar o zi după ce postase un mesaj emoționant despre soțul ei pe rețelele sociale.

„Minunatul meu Gianluca Cervara, îți mulțumesc pentru ca sunt floarea ta si pentru ca fac parte din familie”, spunea Anna în mesajul respectiv, potrivit DailyMail.

Imediat ce și-a dat seama, miliardarul a mers la poliție și i-a anunțat dispariția, fiind convins că a fost răpită sau i s-a întâmplat ceva grav. La scurtă vreme, a rămas în stare de șoc în momentul în care a văzut pe contul ei de Instagram o fotografie alături de un alt bărbat.

Ulterior, tânăra și-a explicat gestul. „A ridicat mâna la mine. Prima oară când a făcut asta, am fugit acasă la părinții mei, în Ucraina. Am decis ulterior să îi acord o nouă șansă, însă într-un final n-am mai suportat”, a afirmat Anna.

Ana mai susține că miliardarul minte și că aceasta i-ar fi lăsat o scrisoare prin care își explică gestul, dar că acesta nu recunoaște pentru că vrea să se răzbune pentru că la părăsit.

 

Distribuie articolul: